top of page
Buscar
  • Foto del escritorÀUREA GRAU LOIRE

La Festa del Cinema torna sense restriccions a més de 59 sales de Catalunya

Els cinemes adherits ofereixen entrades a tres euros i mig durant el 3, 4 i 5 de maig


ÀUREA GRAU LOIRE | FRANCESC VOLTAS

 

Video promocional de la Festa del Cinema. Font: Canal de YouTube de la Festa del Cinema


La Festa del Cinema és una iniciativa per atraure el públic a les sales de cinema durant els dies 3, 4 i 5 de maig arreu de l'Estat Espanyol. La iniciativa està impulsada per la Federació de Distribuïdors Cinematogràfics (FEDICINE), la Federació de Cines d'Espanya (FECE) i l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA).


Durant aquesta setmana es podran veure pel·lícules a la gran pantalla per tres euros i mig. Després de dos anys de festa amb aforaments limitats, aquesta edició es presenta sense restriccions ni mascaretes. Per poder gaudir del descompte cal acreditar-se a la web de la Festa del Cinema. Les entrades es poden comprar a través d'internet des d'aquest dimarts o a la mateixa taquilla.

Consulta aquí totes les sales adherides.


Cartell d'"Alcarràs"
Cartell d'"Alcarràs".

La Festa del Cinema coincideix amb l'exitosa estrena d’“Alcarràs” que va ser la pel·lícula més vista a Catalunya, i la segona amb més espectadors als cinemes de l'Estat Espanyol, el dia de la seva estrena.


Actualment, la pel·lícula de Carla Simón, guanyadora de l'Os d'Or del Festival de Cinema de Berlín, es projecta a 70 sales del territori, una xifra que un llargmetratge rodat íntegrament en català no aconseguia en molt de temps. Fins ara ja l’han pogut veure més de 400.000 espectadors i ha recaptat 60.000 €.



15 visualizaciones0 comentarios
Publicar: Blog2 Post
bottom of page