top of page
Buscar
  • Foto del escritorFRANCESC VOLTAS

TV3 aposta de nou pel talent del Festival Internacional de Cinema en Català (FIC CAT)

Actualizado: 14 jun 2022



FRANCESC VOLTAS | ÀUREA GRAU

 

La televisió pública torna a permetre visionar tots els treballs presentats al FIC CAT a la seva plataforma digital de manera gratuïta


TV3 ha decidit un any més apropar la cultura catalana a l’audiència i dona accés a les gairebé 40 produccions que s’exhibeixen durant els set dies de festival, que se celebra entre el 4 i l’11 de juny a Roda de Berà. Sense cap mena de dubte, aquesta mesura serveix per apropar l’audiovisual en català a la resta de la població i pot significar un altaveu social per a la seva promoció. FIC CAT compta amb un apartat propi al web de TV3 dins la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

A TV3 a la carta els espectadors poden veure tots els curtmetratges de manera gratuïta


Enguany la programació està farcida de llargmetratges i de curtmetratges, documentals, videoclips, produccions audiovisuals dels centres educatius, i el concurs Jove 48 Hores. Aquest certamen audiovisual forma part del mateix festival, i va dedicat als productors novells de menys de 35 anys, els quals hauran de gravar una peça audiovisual en només 48 hores.


La 14a edició del Festival Internacional de Cinema en Català va començar el passat 4 de juny amb la inauguració al Teatre del Casino Municipal, i amb l’entrega del Premi Montserrat Carulla, creat expressament per aquesta ocasió, en homenatge a l’actriu morta el passat novembre del 2020 als 90 anys. Es dona la casualitat que Carulla va formar part del jurat durant les primeres edicions del festival. En aquesta presentació no hi ha faltat la seva filla, l’actriu Vicky Peña, i el seu gendre, el també actor Mario Gas.

8 visualizaciones0 comentarios
Publicar: Blog2 Post
bottom of page